6 Şubat 2013 Çarşamba

Slash Konseri , Slash ve Todd Kerns İle Tanışma- Deli Kasap Özel


  Konser alanına saat 12 sularında gittim. İlk gelenlerin bileklerine numaralar yazdılar ve bekleyiş başladı. 15.30 gibi soundcheck 'e başlayan Slash ve ekibi. Soundcheck sırasında konserde çalmadıkları "Gotten " gibi bir kaç parçayı çaldılar.Saat 6 da kapılar açıldı. Hemen alanine sağ tarafına yerleştim. Saat 20.00 da "Malt" sahne aldı. Performansları oldukça iyiydi ancak seyircinin katılımı için aynı şeyi söyleyemem.
  Slash 21.45te sahne aldı. İlk once fötr şapkasının gölgesini, sonra da kendisini gördüm. Üzerinde deri pantolonu , beyaz gömleği ve yeleği vardı. "Halo " adlı parçaya alkışlar ve çığlıklar eşliğinde giriş yaptılar. Alkış ve çığlıklar şarkı boyunca devam etti. Kalabalık o kadar coşkuluydu ki Myles " Woaaw!" demekten kendini alamadı. Gece boyunca Guns N' Roses, Velvet Revolver, Slash's Snakepit ve Slash 'in ilk ve ikinci solo albümünden parçalarla tüm izleyenleri coşturdular.Myles Kennedy seyircilerle sık sık temas kurdu. Kaldırdığım " Love you so much " yazılı kartona cevaben bulunduğum tarafa gelip, elini kalbine götürüp "I love you too!" diye bağırdı ve Myles Kennedy'i aşırı sevmeyen biri olarak bende bir celebrity crush yarattysa çok sevenlere ne olmuştur kim bilir...
  Rocket Queen parçası tam bir eargasm yaşattı dinleyenlere çünkü 14 dakikalık performansın çoğu Slash'in solosundan oluşuyordu. Guns N' Roses şarkılarını Slash'den dinlemek gerçekten başka oluyormuş. Sweet Child O' Mine, Welcome To The Jungle, Mr. Brownstone, Nightrain ve Paradise City parçaları unutulmazdı. Konser mükemmeldi. Starlight parçası en sevdiğim Slash ve Myles Kennedy parçasıdır ve o akşam o parçayı dinlerken gözlerim doldu , çaldıkları her notaya hayran kaldım. Slash üzerini çıkardığında ufak bir kalp çarpıntısı oldu. Göbeğinde piercing 'i ve oğlunun adının yazdığı dövmesiyle hala mükemmeldi.
  Todd Kers gibi harika bir adamdan bahsetmemek olmaz. Todd, Welcome to The Jungle ve Dr. Alibi parçalarını seslendirdi. Todd'u dinlediğim için çok ama çok mutluyum. Gruptaki herkes ayrı bir yetenek ancak Todd Kerns bambaşka.
 Baterist Brent Fitz gerçekten de Snape 'e benziyor. Hem çıkışta gördüm ,hem de konser sırasında kocaman gözleri var. Büyücü deseler inanırım o derece .
Ses sistemi gayet güzeldi ancak bass'ı biraz fazlaydı. Öndeki sağ hoparlör 'ün altında olduğumdan kulaklarım bir sonraki günün akşamına kadar çınladı.

Başbelası Ayşegül ve Slash ile EARGASM!

Slash ve Todd Kerns ile Tanışma

 Meet & Greet talebimizin reddedilmesinin ardından geriye tek bir çözüm kalmıştı…Otel basmak ! 5-6 otel dolaştık ama Slash'i bulamadık. Böylece B şıkkımız da elenmiş oldu.Başka şözüm yolları düşündük. Slash UK 'in admini Raj 'a, Slash'in çıkışta imza verebilmesinin mümkün olup olmadığını sormasını Slash'e sormasını istedik. Slash de"Yağmur yağarsa imza vermeyeceğim ama hava ılık ve yağışsız olursa çıkacağım." diye yanıt vermiş.Şansımıza yağmur yağmadı…

Başbelası Ayşegül ve Slash ile EARGASM!

Konser bittikten sonra mekanın arka kapısına gidip Slash'i beklemeye başladık. Bu sırada Sarah adlı bir kızla tanıştım. Sarah bu güne kadar Slash'den tam 21 tane imza almış. Bizim de alacağımızı söyledi ve bana Slash'in kesin çıkacağını söyledi. Yaklaşık 1.5 saat sonra Slash çıktı ve imza dağıttı. Slash'e "Sen efsanesin!" dedim. O da gözlerime bakıp " C'moon.." dedi , dil çıkardı ve gülümsedi. Biletimi ve Slash'in 2010 yılında çıkardığı albümdeki CD'nin tam arkasındaki kısmı imzalamasını rica ettim. Onu çok sevdiğimi , iyi ki geldiğini, muhteşem bir şov olduğunu ve onun bizim Guitar Hero'muz olduğunu söyledim. Slash de gülümseyerek imzasını attı ve yüzüme bakarak " Oh lady! Thank You!" dedi. Maalesef korumalar yüzünden fotoğraf çekilemedim.Slash'in yanından ayrılıp Todd Kerns'ün yanına gittim.

Todd'un yanına gittiğimde Sarah 'yı hemen tanıdı. Sarah ile Dubai konseri hakkında konuştular kısaca. Sarah beni tanıştırdığında Todd'a sarıldım, o da bana sarıldı. Sesini çok sevdiğimi , onu bir sonraki albümde daha çok duymak istediğimi söyledim .Kahkaha attı " Çok teşekkür ederim çok iyisin.Neden olmasın belki duyarsın.." diye yanıt verdi. Biletimi imzaladı. Todd ,onunla fotoğraf çekilmeme izin verdi. Todd'un yanından ayrılırken " Yine gel, seni çok seviyorum! " diye bağırdım. O da " Umarım , bende seni !" diye bağırdı. Todd Kerns 'ün solo albümünün yolda olduğunu bildirmek isterim.


Başbelası Ayşegül ve Slash ile EARGASM!

Görevlilerden ve Tur Ekibinden aldığım Kısa Bilgiler:


  • Slash ve ekibi gerçekten alkol ve sigarayı ağızlarına sürmüyor. İçecek olarak Slash'in resmi sponsoru olan Monster enerji içeceğini tüketiyorlar.
  • 20.00 sularında Slash akşam yemeğini yedi. Biz o sırada Malt konseri izliyorduk.
  • Atatürk Havalimanı'nın VIP girişinden ülkemize giriş yaptılar.Ardından Çırağan Palace'a yerleştirildiler.
  • Yazın izlediğimiz Guns N' Roses konseriyle ilgili komik bir şey öğrendim, Axl sahneye tam zamanında saat 10da çıkınca hepimiz şaşırmıştık. Axl kendine göre yine sahneye geç çıkmış. Görevliler Axl'a konserin 21.00 da başladığını söylemişler. O da "iyi yaa 10da çıkarım ben " diye düşünmüş olacak ki kendince yine sahneye geç çıkmış.Bu bilgiden gitaristleri Bumblefoot'un bile haberi yok.
  • Slash'in koruması Junior, Pozitif çalışanlarını Slash'in yanında ; Axl Rose, Guns N' Roses ve Velvet Revolver 'dan bahsetmemeleri için uyarmış. Söylenene göre kuliste bu isimlerden bahsedilince Slash geriliyormuş. Velvet Revolver 'dan bahsedilmesini istememesi garibime gitmişti ama solistleri Scott'la pek iyi ayrılmadıklarını ve Scott'ın sonradan kendi grubundan atılınca " Velvet Revolver tekrar birleşecek !" demesi , Slash'i germeye yeter de artar bile.
  • Red Hot Chilli Peppers konserindeki organizasyonun kötü olması tamamen Pozitif'in önüne taş koyulmak istenmesinden kaynaklanıyormuş. Normalde stadyum konseri olacakmış ancak Türkiye'deki hiç bir stadyum çimlerin ezileceği gerekçesiyke izin vermemiş. Santalistanbul'la anlaşmayı yaptıktan 3 gün sonra Küçükçiftlik Park'tan izin gelmiş ancak anlaşma yapıldığından iptal edememişler.   



  • Görevelilere imzalatmaları için verdiğim 3 adet albüm kapağım kayboldu ,albüm kapaklarını hala geri alamadım. İnsanın her işi kendisi halletmesi gerekiyor , bir kez daha öğrenmiş oldum
Konser öncesinde bir grup insan yanıma geldi. Sohbet ettik normal bi şekilde ve sonra içlerinden bir kaç tanesi "Siz o herkesin otelini bulup imza alanlardan değil misiniz !?" dedi. " Evet ." diyip gülümsedim. Sonra herkes "nası buluyorsunuz ? beni facebookdan eklesene , para vereyim benim için otel bulun" gibisinden şeyler söylemeye başladı. Beni tanımalarına şaşırdım , açıkçası hoşuma da gitmedi değil.
  Böylelikle bir konser macerasının daha sonuna gelmiş olduk. Çırağan Palace Axl Rose'da da olduğu gibi bir kez daha yaktı bizi.Slash'i otelinde ziyaret edemedim. Bir sonraki konser yazımda görüşmek dileğiyle…



Todd Kerns Turkey Twitter : https://twitter.com/ToddKernsTurkey

Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.